Følg os Følg os

Når man er i Rom

Sommeren 2011

Religion, kunst, kultur, frisind og individualitet er forbudt. Den unge Will er træt af at have sex med tilfældige kvinder i desperat længsel efter at finde mening i den ellers meningsløse verden.
Det er svært for en overmagt at udslette alle spor af fortidens kulturhistorie, og Will er i illegal besiddelse af små noter fra Shakespeare-værker. En dag møder han den mystiske Helena, og han kan ikke undertrykke lysten til at sige smukke ord fra litteraturen i stedet for de farveløse standardkomplimenter, som Staten har blåstemplet til alment brug – velvidende, at dette ikke er risikofrit.

Helena stikker af fra ham, og han indser, at kunsten giver ham det kick, som kvinder kun giver ham i fem sekunder. Derfor opsøger han det kunstneriske undergrundsbohememiljø, som har samlet sig om den åndelige dyrkelse af en gammel kvinde, Sankt Helene, der ikke kan dø. En dag er også Helena optaget i dette kunstnermiljø, og Wills fascination tager til – men det vil vise sig, at Helena vil alt andet end at gå kunstens ærinde.

Will:
Niels Skovgaard Andersen
Helena:
Sara Bomholdt
Tamra:
Rikke Wendt Jørgensen
Remus/Vincent:
Lukas Toya
Virginia:
Tia Dannemand
Matthew:
Thomas Maagaard
Émile:
Oliver Lundqvist
Simone/Pluto:
Line Elkjær Frandsen
Töste/repræsentant:
Maria Toft