Følg os Følg os

Om Dramaterne

Dramaterne er en ung teaterforening stiftet i 2003. Vi er en flok unge i alderen 16 til 30. Vores forening er og skal være et rum for kreativ, personlig og social udfoldelse og udvikling og derigennem fremme kulturen blandt unge mennesker – og kulturen generelt. Vi lægger vægt på fællesskabsdannende og samarbejdsstyrkende processer og oplevelser. Kort sagt er vi en samling teatertossede, innovative og iderige unge, som i samlet flok kæmper med næb og klør for vores drømme og idéer. Hos os er ingen idé som udgangspunkt dårlig, utopisk eller uopnåelig! Via vores ukuelige gåpåmod og entusiasme er det lykkedes os indtil videre at producere en ordentlig håndfuld forestillinger. 23 styks er det blevet til og til sommer bliver så den 24. forestilling i foreningens historie. Vi tilstræber at udvikle netop det kreative talent, som vores medlem møder op med.

 

Dette være sig i skuespil, instruktion, dramatiker, tekniker, musiker, kostumier, scenograf – listen er lang. Netop denne stimulering af talenter, tror vi på i foreningen, er dét der får vores medlemmer til at vende tilbage. Dette må sig være som nyt produktionsmedlem, skuespiller, frivillig, eller som udlevende professionel. Gennem tiden har vi da også kunne holde en utrolig flot statistik.

 

Siden 2007 har vi kunne sende minimum et medlem af foreningen ind på de statsstøttede skoler i Danmark – og de seneste to år har vi således også kunne sende elever afsted til udlandet med optagne elever på hhv. East15 og Guildhall ved London.

 

Vores produktioner er selvfølgelig det, vi vægter højt, da det er vores ansigt udadtil, men vi laver også mere indadrettede aktiviteter. Vi afholder forskellige workshops med henblik på kreativ udvikling og dygtiggørelse af vores medlemmer, derudover tilbyder vi alle mulige forskellige sociale aktiviteter for at styrke det sammenhold og den fælles ånd, som vi anser som højst nødvendig for et sundt kreativt miljø.

 

 

Dramaternes Visioner

Dramaterne vil være et scenekunstskabende fyrtårn for Gribskov kommune og resten af Nordsjælland.

Dramaterne vil være en inspirerende og attraktiv samarbejdspartner.

Dramaterne vil være en åben forening for alle, der vil arbejde seriøst med scenekunst.