Følg os Følg os

Udvalg

Alle vores medlemmer kan være medlem af et udvalg. Du skal bare have betalt kontingent som passivt medlem som minimum, samt være over 16 år.

 

Eventudvalget:
Eventudvalget er den arbejdsgruppe, der står for den publikumsvendte del af foreningen, når der ikke er tale om sommerproduktionen.
Udvalget er nyt, men allerede i december 2017 faldt det første event på plads.
Det er udvalget, hvor alle der har en god idé og som gerne vil prøve kræfter med sit eget projekt i form af et event i den ene eller anden genre, kan finde en legeplads.
Vi ser frem til at få udvalget i gang og få alle de nye spændende events op at køre.

 

Aktivitetsudvalget:
Aktivitetsudvalget er også en arbejdsgruppe for vores medlemmer, som gerne vil have en kreativ legeplads men som ikke pt er klar eller har tanke om at skulle gøre idéen publikumsvendt endnu.

Det er her vi arrangerer workshops inde for alle genrer af teaterlivet, brætspilsaften for medlemmerne og lign. Kort sagt: Det er her, vi plejer vores medlemmer uden at skulle stå foran et publikum.

 

PR-udvalget:
PR-udvalget står for promoveringen af Dramaterne som forening og bistår derudover den PR-ansvarliges arbejde med sommerproduktionen. Vi arbejder specifikt med Dramaternes hjemmeside og facebookprofil. PR-udvalget planlægger i foråret 2019 at holde oplæg om foreningen på diverse skoler, kurser, uddannelsessteder mm. PR-udvalget er først og fremmest foreningens ansigt udadtil og arbejder herunder også med diverse merchandise.

 

Festudvalget:
Info kommer snart